Is Notarispraktijk mr. P.G. van Druten B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Notarispraktijk mr. P.G. van Druten B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. P.G. van Druten B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk mr. P.G. van Druten B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34136341.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract