error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. P. Janssen B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notarispraktijk mr. P. Janssen B.V. uit 's-Gravenhage.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk mr. P. Janssen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk mr. P. Janssen B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17155934.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk mr. P. Janssen B.V.
  • Gevers Deynootweg 21R, 5611BJ 's-Gravenhage
  • 040-2649649
Branche
Notaris
KVK
17155934
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-05-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen