error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. P. Janssen B.V. de ideale notaris voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Notarispraktijk mr. P. Janssen B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk mr. P. Janssen B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17155934.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. P. Janssen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Notarispraktijk mr. P. Janssen B.V.
  • Gevers Deynootweg 21R, 5611BJ, 's-Gravenhage
  • 040-2649649
Branche
Notaris
KVK
17155934
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-05-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen