Is Notarispraktijk mr. P. de Vries B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina staat alles van Notarispraktijk mr. P. de Vries B.V. uit Leiderdorp. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. P. de Vries B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. P. de Vries B.V. is een notaris gevestigd in Leiderdorp. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 28116594.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen