error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr. N.P. Papaïoannou B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat alle informatie van Notarispraktijk Mr. N.P. Papaïoannou B.V. uit Sliedrecht. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk Mr. N.P. Papaïoannou B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Mr. N.P. Papaïoannou B.V. is een notaris kantoor uit Sliedrecht. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24461883.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk Mr. N.P. Papaïoannou B.V.
  • Molendijk 67, 3361EL Sliedrecht
  • 0184-444188
Branche
Notaris
KVK
24461883
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-05-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen