error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr. N.P. Papaïoannou B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Notarispraktijk Mr. N.P. Papaïoannou B.V. uit Sliedrecht.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr. N.P. Papaïoannou B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Mr. N.P. Papaïoannou B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Sliedrecht. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24461883.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk Mr. N.P. Papaïoannou B.V.
  • Molendijk 67, 3361EL, Sliedrecht
  • 0184-444188
Branche
Notaris
KVK
24461883
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-05-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen