Is Notarispraktijk Mr. N.P. Papaïoannou B.V. de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notarispraktijk Mr. N.P. Papaïoannou B.V. uit Sliedrecht.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Mr. N.P. Papaïoannou B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Mr. N.P. Papaïoannou B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Sliedrecht. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24461883.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.