error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. M.S. Spil B.V. de juiste notaris voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van Notarispraktijk mr. M.S. Spil B.V. uit Capelle aan den IJssel. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. M.S. Spil B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Capelle aan den IJssel. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 57719268.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. M.S. Spil B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Notarispraktijk mr. M.S. Spil B.V.
  • Paradijsselpark 99, 2904PA, Capelle aan den IJssel
  • 010 4597272
Branche
Notaris
KVK
57719268
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-04-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen