error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. M.S. Spil B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notarispraktijk mr. M.S. Spil B.V. uit Capelle aan den IJssel.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. M.S. Spil B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. M.S. Spil B.V. is een notaris uit Capelle aan den IJssel. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 57719268.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Notarispraktijk mr. M.S. Spil B.V.
  • Paradijsselpark 99, 2904PA Capelle aan den IJssel
  • 010 4597272
Branche
Notaris
KVK
57719268
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-04-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen