error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr. M.J.M. Frenken B.V. de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alles van Notarispraktijk Mr. M.J.M. Frenken B.V. uit Beek. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr. M.J.M. Frenken B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Mr. M.J.M. Frenken B.V. is een notaris gevestigd in Beek. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14082396.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Notarispraktijk Mr. M.J.M. Frenken B.V.
  • Voerenstraat 3, 6191NX Beek
  • 046 4747175
Branche
Notaris
KVK
14082396
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-10-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen