error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notarispraktijk Mr. M.J.M. Frenken B.V. een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van Notarispraktijk Mr. M.J.M. Frenken B.V. uit Beek. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Mr. M.J.M. Frenken B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Mr. M.J.M. Frenken B.V. is een notaris gevestigd in Beek. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14082396.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Notarispraktijk Mr. M.J.M. Frenken B.V.
  • Voerenstraat 3, 6191NX, Beek
  • 046 4747175
Branche
Notaris
KVK
14082396
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-10-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen