error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. M.J. Moeskops B.V. de ideale notaris voor jou? Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Notarispraktijk mr. M.J. Moeskops B.V. uit Hoorn.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Notarispraktijk mr. M.J. Moeskops B.V.

Notarispraktijk mr. M.J. Moeskops B.V. is een notaris uit Hoorn. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 37084257.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. M.J. Moeskops B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Notarispraktijk mr. M.J. Moeskops B.V.
  • Nieuwe Steen 40, 1625HV, Hoorn
  • 0229-211121
Branche
Notaris
KVK
37084257
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-03-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen