error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. M.J. Moeskops B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Notarispraktijk mr. M.J. Moeskops B.V. uit Hoorn.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk mr. M.J. Moeskops B.V. is een notaris kantoor uit Hoorn. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 37084257.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. M.J. Moeskops B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Notarispraktijk mr. M.J. Moeskops B.V.
  • Nieuwe Steen 40, 1625HV Hoorn
  • 0229-211121
Branche
Notaris
KVK
37084257
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-03-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen