Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk mr. M.J. Moeskops B.V. een juiste keuze.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Notarispraktijk mr. M.J. Moeskops B.V. uit Hoorn.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. M.J. Moeskops B.V. is een notaris uit Hoorn. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 37084257.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. M.J. Moeskops B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.