error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. L. van Veen B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notarispraktijk mr. L. van Veen B.V. uit Lekkerkerk.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. L. van Veen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. L. van Veen B.V. is een notaris gevestigd in Lekkerkerk. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24333544.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Notarispraktijk mr. L. van Veen B.V.
Branche
Notaris
KVK
24333544
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-03-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen