error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. L. van Veen B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notarispraktijk mr. L. van Veen B.V. uit Lekkerkerk.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. L. van Veen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk mr. L. van Veen B.V. is een notaris kantoor uit Lekkerkerk. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24333544.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk mr. L. van Veen B.V.
Branche
Notaris
KVK
24333544
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-03-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen