Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notarispraktijk Mr. K.A.J. Koppelaar B.V. een juiste keuze.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Notarispraktijk Mr. K.A.J. Koppelaar B.V. uit Herwijnen.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Mr. K.A.J. Koppelaar B.V. is een notaris gevestigd in Herwijnen. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30262501.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Mr. K.A.J. Koppelaar B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.