Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notarispraktijk Mr. K.A.J. Koppelaar B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notarispraktijk Mr. K.A.J. Koppelaar B.V. uit Herwijnen.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Mr. K.A.J. Koppelaar B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notarispraktijk Mr. K.A.J. Koppelaar B.V. is een notaris uit Herwijnen. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30262501.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract