Is Notarispraktijk mr. J.P.A. Wortelboer B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notarispraktijk mr. J.P.A. Wortelboer B.V. uit Glimmen.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. J.P.A. Wortelboer B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Notarispraktijk mr. J.P.A. Wortelboer B.V.

Notarispraktijk mr. J.P.A. Wortelboer B.V. is een notaris kantoor uit Glimmen. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56152523.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen