error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notarispraktijk mr. J.P.A. Wortelboer B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Notarispraktijk mr. J.P.A. Wortelboer B.V. uit Glimmen.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. J.P.A. Wortelboer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk mr. J.P.A. Wortelboer B.V. is een notaris uit Glimmen. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56152523.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Notarispraktijk mr. J.P.A. Wortelboer B.V.
Branche
Notaris
KVK
56152523
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-1991
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen