error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Notarispraktijk mr. J.M. van Opstal B.V. een goede partner. Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Notarispraktijk mr. J.M. van Opstal B.V. uit Breda.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. J.M. van Opstal B.V. is een notaris gevestigd in Breda. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20059891.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. J.M. van Opstal B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Notarispraktijk mr. J.M. van Opstal B.V.
  • Bavelselaan 4, 4835GM, Breda
  • notarissen@veldkampprins.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
20059891
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen