Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V. uit Haarlem. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V.

Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Haarlem. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34300267.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.