error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V. een juiste keuze. Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V. uit Haarlem. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V. is een notaris kantoor uit Haarlem. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34300267.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V.
  • Kennemerplein 11, 2011MH, Haarlem
  • 023 5319589
Branche
Notaris
KVK
34300267
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-04-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen