error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V. een juiste keuze.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V. uit Haarlem.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V.

Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Haarlem. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34300267.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk Mr. J.L. Mulder B.V.
  • Kennemerplein 11, 2011MH Haarlem
  • 023 5319589
Branche
Notaris
KVK
34300267
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-04-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen