Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk mr. J.J.M.P. Moers B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notarispraktijk mr. J.J.M.P. Moers B.V. uit Susteren.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. J.J.M.P. Moers B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notarispraktijk mr. J.J.M.P. Moers B.V.

Notarispraktijk mr. J.J.M.P. Moers B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Susteren. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 14087077.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis