error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. J.J.M.P. Moers B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Notarispraktijk mr. J.J.M.P. Moers B.V. uit Susteren.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. J.J.M.P. Moers B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk mr. J.J.M.P. Moers B.V. is een notaris gevestigd in Susteren. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14087077.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Notarispraktijk mr. J.J.M.P. Moers B.V.
  • Dieterderweg 60, 6114JM, Susteren
  • 046-4747175
Branche
Notaris
KVK
14087077
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-11-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen