error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. J.J.M.P. Moers B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notarispraktijk mr. J.J.M.P. Moers B.V. uit Susteren.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Notarispraktijk mr. J.J.M.P. Moers B.V.

Notarispraktijk mr. J.J.M.P. Moers B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Susteren. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14087077.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. J.J.M.P. Moers B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Notarispraktijk mr. J.J.M.P. Moers B.V.
  • Dieterderweg 60, 6114JM Susteren
  • 046-4747175
Branche
Notaris
KVK
14087077
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-11-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen