error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk Mr. J.J. Bakker B.V. een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Notarispraktijk Mr. J.J. Bakker B.V. uit Bergen op Zoom. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Notarispraktijk Mr. J.J. Bakker B.V.

Notarispraktijk Mr. J.J. Bakker B.V. is een notaris uit Bergen op Zoom. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20105985.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr. J.J. Bakker B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notarispraktijk Mr. J.J. Bakker B.V.
Branche
Notaris
KVK
20105985
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-06-1994
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen