error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr. J.J. Bakker B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notarispraktijk Mr. J.J. Bakker B.V. uit Bergen op Zoom.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr. J.J. Bakker B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Mr. J.J. Bakker B.V. is een notaris gevestigd in Bergen op Zoom. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 20105985.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk Mr. J.J. Bakker B.V.
Branche
Notaris
KVK
20105985
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-06-1994
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen