Is Notarispraktijk mr. J.H. Kral B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notarispraktijk mr. J.H. Kral B.V. uit Emmen.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. J.H. Kral B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Notarispraktijk mr. J.H. Kral B.V.

Notarispraktijk mr. J.H. Kral B.V. is een notaris kantoor uit Emmen. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 4052739.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.