error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. J.Chr. de Jonge B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina staat alles van Notarispraktijk mr. J.Chr. de Jonge B.V. uit Utrecht. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Notarispraktijk mr. J.Chr. de Jonge B.V.

Notarispraktijk mr. J.Chr. de Jonge B.V. is een notaris gevestigd in Utrecht. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30246991.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. J.Chr. de Jonge B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Notarispraktijk mr. J.Chr. de Jonge B.V.
  • Willemsplantsoen 12, 3511LB Utrecht
  • 030-2314133
Branche
Notaris
KVK
30246991
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-09-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen