error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. J.A. de Bruijn B.V. de juiste notaris voor jou? Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier vind je alle informatie van Notarispraktijk mr. J.A. de Bruijn B.V. uit Doorn. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. J.A. de Bruijn B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. J.A. de Bruijn B.V. is een notaris kantoor uit Doorn. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30093395.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Notarispraktijk mr. J.A. de Bruijn B.V.
  • Woestduinlaan 3a, 3941XA, Doorn
Branche
Notaris
KVK
30093395
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-09-1988
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen