error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. J. van der Veen B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina staat een overzicht van Notarispraktijk mr. J. van der Veen B.V. uit Dordrecht. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de priv├ęsfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. J. van der Veen B.V. is een notaris gevestigd in Dordrecht. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 23082518.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. J. van der Veen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notarispraktijk mr. J. van der Veen B.V.
Branche
Notaris
KVK
23082518
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen