Is Notarispraktijk mr. J. van der Veen B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notarispraktijk mr. J. van der Veen B.V. uit Dordrecht.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. J. van der Veen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk mr. J. van der Veen B.V. is een notaris uit Dordrecht. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 23082518.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte