Is Notarispraktijk mr. J. van der Veen B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina vind je alles van Notarispraktijk mr. J. van der Veen B.V. uit Dordrecht. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Notarispraktijk mr. J. van der Veen B.V.

Notarispraktijk mr. J. van der Veen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Dordrecht. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 23082518.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. J. van der Veen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.