Is Notarispraktijk mr. J. Jager de passende notaris voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier staat een overzicht van Notarispraktijk mr. J. Jager uit Soest. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Notarispraktijk mr. J. Jager

Notarispraktijk mr. J. Jager is een notaris gevestigd in Soest. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32072146.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. J. Jager of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.