error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk mr. I.M.W. van Schuppen B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van Notarispraktijk mr. I.M.W. van Schuppen B.V. uit Lunteren. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. I.M.W. van Schuppen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk mr. I.M.W. van Schuppen B.V. is een notaris gevestigd in Lunteren. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 08173733.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk mr. I.M.W. van Schuppen B.V.
  • Molenweg 82, 6741KM Lunteren
  • 0343-528080
Branche
Notaris
KVK
08173733
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-03-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen