error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. I.M.W. van Schuppen B.V. de passende notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Notarispraktijk mr. I.M.W. van Schuppen B.V. uit Lunteren. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. I.M.W. van Schuppen B.V. is een notaris uit Lunteren. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08173733.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. I.M.W. van Schuppen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Notarispraktijk mr. I.M.W. van Schuppen B.V.
  • Molenweg 82, 6741KM, Lunteren
  • 0343-528080
Branche
Notaris
KVK
08173733
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-03-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen