Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notarispraktijk mr. H.W. Heyman B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notarispraktijk mr. H.W. Heyman B.V. uit Rotterdam.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. H.W. Heyman B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24159272.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. H.W. Heyman B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.