error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr. Hubertus Walter B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Notarispraktijk Mr. Hubertus Walter B.V. uit Rotterdam.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr. Hubertus Walter B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Mr. Hubertus Walter B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24343492.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Notarispraktijk Mr. Hubertus Walter B.V.
  • Buizenwerf 153, 3063AC Rotterdam
  • 010-4530339
Branche
Notaris
KVK
24343492
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-12-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen