Is Notarispraktijk Mr. H.P.P.M. Clercx B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van Notarispraktijk Mr. H.P.P.M. Clercx B.V. uit Haarlem. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Mr. H.P.P.M. Clercx B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notarispraktijk Mr. H.P.P.M. Clercx B.V.

Notarispraktijk Mr. H.P.P.M. Clercx B.V. is een notaris kantoor uit Haarlem. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34299985.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis