Is Notarispraktijk Mr. H.P.P.M. Clercx B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je alles van Notarispraktijk Mr. H.P.P.M. Clercx B.V. uit Haarlem. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk Mr. H.P.P.M. Clercx B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Mr. H.P.P.M. Clercx B.V. is een notaris kantoor uit Haarlem. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34299985.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.