Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk mr. H.J. Hettema een goede partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van Notarispraktijk mr. H.J. Hettema uit Harlingen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema is een notaris kantoor gevestigd in Harlingen. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1143257.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. H.J. Hettema of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.