error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notarispraktijk Mr. Hermans B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van Notarispraktijk Mr. Hermans B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Mr. Hermans B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Notarispraktijk Mr. Hermans B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64010384.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk Mr. Hermans B.V.
Branche
Notaris
KVK
64010384
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-08-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen