error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr. Hermans B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je alle informatie van Notarispraktijk Mr. Hermans B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk Mr. Hermans B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Mr. Hermans B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64010384.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk Mr. Hermans B.V.
Branche
Notaris
KVK
64010384
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-08-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen