error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. H. Lunenborg B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notarispraktijk mr. H. Lunenborg B.V. uit Alblasserdam.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. H. Lunenborg B.V. is een notaris uit Alblasserdam. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24315675.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. H. Lunenborg B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Notarispraktijk mr. H. Lunenborg B.V.
Branche
Notaris
KVK
24315675
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-03-1998
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen