Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk mr. H. Lunenborg B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notarispraktijk mr. H. Lunenborg B.V. uit Alblasserdam.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. H. Lunenborg B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. H. Lunenborg B.V. is een notaris kantoor uit Alblasserdam. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24315675.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte