error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. H. Lunenborg B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Notarispraktijk mr. H. Lunenborg B.V. uit Alblasserdam.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. H. Lunenborg B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk mr. H. Lunenborg B.V. is een notaris gevestigd in Alblasserdam. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24315675.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Notarispraktijk mr. H. Lunenborg B.V.
Branche
Notaris
KVK
24315675
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-03-1998
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen