error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V. uit Leek.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V. is een notaris gevestigd in Leek. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 1074488.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.
  • Tolberterstraat 39a, 9104GM Leek
  • 0511-421201
  • g.huizinga@huizingadevries.nl
Branche
Notaris
KVK
1074488
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-10-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen