Is Notarispraktijk mr. G. Bakker B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Notarispraktijk mr. G. Bakker B.V. uit Castricum.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. G. Bakker B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk mr. G. Bakker B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Castricum. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33291508.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.