Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk mr. G. Bakker B.V. een juiste partner.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Notarispraktijk mr. G. Bakker B.V. uit Castricum.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. G. Bakker B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk mr. G. Bakker B.V. is een notaris kantoor uit Castricum. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33291508.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken