Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk Mr. F.W.W.M. Govers B.V. een goede partner.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notarispraktijk Mr. F.W.W.M. Govers B.V. uit Capelle aan den IJssel.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr. F.W.W.M. Govers B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over Notarispraktijk Mr. F.W.W.M. Govers B.V.

Notarispraktijk Mr. F.W.W.M. Govers B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Capelle aan den IJssel. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24345815.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.