error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr. F.W.W.M. Govers B.V. de passende notaris voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alles van Notarispraktijk Mr. F.W.W.M. Govers B.V. uit Capelle aan den IJssel. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Mr. F.W.W.M. Govers B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Mr. F.W.W.M. Govers B.V. is een notaris kantoor uit Capelle aan den IJssel. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24345815.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk Mr. F.W.W.M. Govers B.V.
  • De Linie 5, 2905AX, Capelle aan den IJssel
  • 010-4502877
Branche
Notaris
KVK
24345815
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-02-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen