error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr. F.W.W.M. Govers B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Notarispraktijk Mr. F.W.W.M. Govers B.V. uit Capelle aan den IJssel.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Mr. F.W.W.M. Govers B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notarispraktijk Mr. F.W.W.M. Govers B.V. is een notaris kantoor uit Capelle aan den IJssel. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24345815.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Notarispraktijk Mr. F.W.W.M. Govers B.V.
  • De Linie 5, 2905AX Capelle aan den IJssel
  • 010-4502877
Branche
Notaris
KVK
24345815
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-02-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen