error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. F.K. de Vries B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier staat alle informatie van Notarispraktijk mr. F.K. de Vries B.V. uit Emmen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk mr. F.K. de Vries B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Notarispraktijk mr. F.K. de Vries B.V.

Notarispraktijk mr. F.K. de Vries B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Emmen. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01129681.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk mr. F.K. de Vries B.V.
  • Westenesscherstraat 56, 7814TA, Emmen
  • 0591-640000
  • devries@notariaat.net
Branche
Notaris
KVK
1129681
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen