error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk Mr. F.J. de Ridder B.V. een goede keuze. Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Notarispraktijk Mr. F.J. de Ridder B.V. uit Bergambacht.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr. F.J. de Ridder B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Notarispraktijk Mr. F.J. de Ridder B.V.

Notarispraktijk Mr. F.J. de Ridder B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Bergambacht. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24396502.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Notarispraktijk Mr. F.J. de Ridder B.V.
  • Pleinstraat 21b, 2861XE, Bergambacht
  • 0182-351258
  • notaris@deridder.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
24396502
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen