error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. E.K. Dijkstra B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat alles van Notarispraktijk mr. E.K. Dijkstra B.V. uit Wageningen. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. E.K. Dijkstra B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Wageningen. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30120728.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. E.K. Dijkstra B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notarispraktijk mr. E.K. Dijkstra B.V.
  • Nassauweg 8, 6703CH Wageningen
  • 030-6038129
  • info@dsnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
30120728
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen