error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notarispraktijk mr. E.G. Visser B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van Notarispraktijk mr. E.G. Visser B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. E.G. Visser B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over Notarispraktijk mr. E.G. Visser B.V.

Notarispraktijk mr. E.G. Visser B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 33279679.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk mr. E.G. Visser B.V.
  • Sophialaan 17, 1075BL, Amsterdam
  • 020-4824483
Branche
Notaris
KVK
33279679
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
23

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen