Is Notarispraktijk mr. E.G. Visser B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat alles van Notarispraktijk mr. E.G. Visser B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. E.G. Visser B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk mr. E.G. Visser B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 33279679.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.