error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. E.G. Visser B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notarispraktijk mr. E.G. Visser B.V. uit Amsterdam.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. E.G. Visser B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk mr. E.G. Visser B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33279679.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Notarispraktijk mr. E.G. Visser B.V.
  • Sophialaan 17, 1075BL Amsterdam
  • 020-4824483
Branche
Notaris
KVK
33279679
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
23

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen