error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk Mr Dr R.C. van Dongen een goede keuze. Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van Notarispraktijk Mr Dr R.C. van Dongen uit Middelburg. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr Dr R.C. van Dongen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Mr Dr R.C. van Dongen is een notaris kantoor uit Middelburg. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 54620244.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk Mr Dr R.C. van Dongen
Branche
Notaris
KVK
54620244
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-11-2002
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen