error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr Dr R.C. van Dongen de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Hier vind je alles van Notarispraktijk Mr Dr R.C. van Dongen uit Middelburg. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk Mr Dr R.C. van Dongen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Mr Dr R.C. van Dongen is een notaris kantoor uit Middelburg. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 54620244.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk Mr Dr R.C. van Dongen
Branche
Notaris
KVK
54620244
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-11-2002
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen