error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk Mr D.J. Post B.V. een goede partner. Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina vind je een overzicht van Notarispraktijk Mr D.J. Post B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr D.J. Post B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notarispraktijk Mr D.J. Post B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 52984648.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Notarispraktijk Mr D.J. Post B.V.
Branche
Notaris
KVK
52984648
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-06-2011
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen