Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk Mr D.C. Ottevangers B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Notarispraktijk Mr D.C. Ottevangers B.V. uit Utrecht.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Mr D.C. Ottevangers B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Mr D.C. Ottevangers B.V. is een notaris uit Utrecht. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24425166.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.