error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr D.C. Ottevangers B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Notarispraktijk Mr D.C. Ottevangers B.V. uit Utrecht.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Mr D.C. Ottevangers B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Mr D.C. Ottevangers B.V. is een notaris gevestigd in Utrecht. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24425166.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk Mr D.C. Ottevangers B.V.
Branche
Notaris
KVK
24425166
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-11-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen