error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. C.H. Verstoep B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Notarispraktijk mr. C.H. Verstoep B.V. uit Zwolle.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. C.H. Verstoep B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk mr. C.H. Verstoep B.V. is een notaris kantoor uit Zwolle. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56765819.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk mr. C.H. Verstoep B.V.
  • Thoden van Velzenstraat 50, 8011ET, Zwolle
  • 010-4330355
  • verstoep@drv-notarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
56765819
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-12-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen