error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. C.H. Verstoep B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van Notarispraktijk mr. C.H. Verstoep B.V. uit Zwolle. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. C.H. Verstoep B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk mr. C.H. Verstoep B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Zwolle. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56765819.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk mr. C.H. Verstoep B.V.
  • Thoden van Velzenstraat 50, 8011ET, Zwolle
  • 010-4330355
  • verstoep@drv-notarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
56765819
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-12-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen