error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk mr. C. van Ark B.V. een goede keuze. Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Notarispraktijk mr. C. van Ark B.V. uit Beneden-Leeuwen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. C. van Ark B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. C. van Ark B.V. is een notaris gevestigd in Beneden-Leeuwen. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 11047613.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Notarispraktijk mr. C. van Ark B.V.
  • Rozenstraat 5, 6658WS, Beneden-Leeuwen
  • 0487 591202
Branche
Notaris
KVK
11047613
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen