Is Notarispraktijk mr. C. van Ark B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Notarispraktijk mr. C. van Ark B.V. uit Beneden-Leeuwen.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. C. van Ark B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk mr. C. van Ark B.V. is een notaris kantoor uit Beneden-Leeuwen. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 11047613.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken