error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr. C. van Ark B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Notarispraktijk mr. C. van Ark B.V. uit Beneden-Leeuwen.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. C. van Ark B.V. is een notaris uit Beneden-Leeuwen. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 11047613.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. C. van Ark B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notarispraktijk mr. C. van Ark B.V.
  • Rozenstraat 5, 6658WS Beneden-Leeuwen
  • 0487 591202
Branche
Notaris
KVK
11047613
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen