error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr. B.R. de Randamie B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier vind je een overzicht van Notarispraktijk Mr. B.R. de Randamie B.V. uit Rotterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr. B.R. de Randamie B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Mr. B.R. de Randamie B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24364787.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk Mr. B.R. de Randamie B.V.
Branche
Notaris
KVK
24364787
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-07-2004
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen