Is Notarispraktijk Mr. B.R. de Randamie B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Notarispraktijk Mr. B.R. de Randamie B.V. uit Rotterdam.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Mr. B.R. de Randamie B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Notarispraktijk Mr. B.R. de Randamie B.V.

Notarispraktijk Mr. B.R. de Randamie B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24364787.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte