error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notarispraktijk mr. Bean B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notarispraktijk mr. Bean B.V. uit Emmen.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk mr. Bean B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Emmen. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 04060401.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. Bean B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notarispraktijk mr. Bean B.V.
  • Weerdingerstraat 237, 7811CG, Emmen
  • 0591-611624
  • schukken@ksnn.nl
Branche
Notaris
KVK
4060401
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen