error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk mr. Bean B.V. een goede keuze.

Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notarispraktijk mr. Bean B.V. uit Emmen.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. Bean B.V. is een notaris gevestigd in Emmen. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 4060401.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. Bean B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notarispraktijk mr. Bean B.V.
  • Weerdingerstraat 237, 7811CG Emmen
  • 0591-611624
  • schukken@ksnn.nl
Branche
Notaris
KVK
4060401
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen