Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notarispraktijk Mr A.M. List-Plaisier B.V. een goede keuze.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notarispraktijk Mr A.M. List-Plaisier B.V. uit Ridderkerk.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notarispraktijk Mr A.M. List-Plaisier B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Ridderkerk. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24405549.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr A.M. List-Plaisier B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.