error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk Mr. A. Slagman B.V. een juiste partner.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notarispraktijk Mr. A. Slagman B.V. uit Leeuwarden.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr. A. Slagman B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Mr. A. Slagman B.V. is een notaris kantoor uit Leeuwarden. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1116126.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk Mr. A. Slagman B.V.
Branche
Notaris
KVK
1116126
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-10-2006
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen