error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notarispraktijk Mr. A. Slagman B.V. een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notarispraktijk Mr. A. Slagman B.V. uit Leeuwarden.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk Mr. A. Slagman B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Notarispraktijk Mr. A. Slagman B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Leeuwarden. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01116126.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk Mr. A. Slagman B.V.
Branche
Notaris
KVK
1116126
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-10-2006
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen