error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk mr. A. de Visser B.V. een goede partner.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier staat een overzicht van Notarispraktijk mr. A. de Visser B.V. uit Soest. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. A. de Visser B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. A. de Visser B.V. is een notaris kantoor uit Soest. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 31040686.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk mr. A. de Visser B.V.
Branche
Notaris
KVK
31040686
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-10-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen