error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Moreau B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je alle informatie van Notarispraktijk Moreau B.V. uit Bilthoven. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Moreau B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Moreau B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Bilthoven. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30178573.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk Moreau B.V.
  • Dr. Julius Röntgenlaan 2, 3723LB Bilthoven
  • 030-2290811
Branche
Notaris
KVK
30178573
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen