error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk Moreau B.V. een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Notarispraktijk Moreau B.V. uit Bilthoven.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Moreau B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Moreau B.V. is een notaris gevestigd in Bilthoven. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30178573.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk Moreau B.V.
  • Dr. Julius Röntgenlaan 2, 3723LB, Bilthoven
  • 030-2290811
Branche
Notaris
KVK
30178573
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen