error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notarispraktijk M.M. Heslenfeld B.V. een juiste partner. Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van Notarispraktijk M.M. Heslenfeld B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Notarispraktijk M.M. Heslenfeld B.V.

Notarispraktijk M.M. Heslenfeld B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34267284.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk M.M. Heslenfeld B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notarispraktijk M.M. Heslenfeld B.V.
  • Stadionweg 174, 1077TC, Amsterdam
  • 020-5777555
Branche
Notaris
KVK
34267284
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-02-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen