error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notarispraktijk M.M. Heslenfeld B.V. een juiste keuze.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat alles van Notarispraktijk M.M. Heslenfeld B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk M.M. Heslenfeld B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk M.M. Heslenfeld B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34267284.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk M.M. Heslenfeld B.V.
  • Stadionweg 174, 1077TC Amsterdam
  • 020-5777555
Branche
Notaris
KVK
34267284
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-02-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen