Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notarispraktijk L.W.M. Kersten een goede partner.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van Notarispraktijk L.W.M. Kersten uit Nijmegen. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk L.W.M. Kersten of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk L.W.M. Kersten is een notaris kantoor uit Nijmegen. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09214201.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.