error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk L.W.M. Kersten de juiste notaris voor jou? Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Hier vind je alle informatie van Notarispraktijk L.W.M. Kersten uit Nijmegen. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk L.W.M. Kersten of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notarispraktijk L.W.M. Kersten is een notaris uit Nijmegen. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09214201.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk L.W.M. Kersten
  • de Ruyterstraat 141, 6512GC, Nijmegen
  • 024 3789505
Branche
Notaris
KVK
09214201
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen