error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Notarispraktijk Langedijk B.V. een goede partner. Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Notarispraktijk Langedijk B.V. uit Heerhugowaard.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Langedijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Langedijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Heerhugowaard. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37090042.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk Langedijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
37090042
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen