error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Langedijk B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notarispraktijk Langedijk B.V. uit Heerhugowaard.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Langedijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notarispraktijk Langedijk B.V.

Notarispraktijk Langedijk B.V. is een notaris kantoor uit Heerhugowaard. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 37090042.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Notarispraktijk Langedijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
37090042
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen