Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk Kuin Haren B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Notarispraktijk Kuin Haren B.V. uit Groningen.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Kuin Haren B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notarispraktijk Kuin Haren B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Groningen. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 2059908.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken