error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Kuin Haren B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van Notarispraktijk Kuin Haren B.V. uit Groningen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Kuin Haren B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over Notarispraktijk Kuin Haren B.V.

Notarispraktijk Kuin Haren B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Groningen. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 02059908.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk Kuin Haren B.V.
Branche
Notaris
KVK
2059908
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-08-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen