error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk Juffermans B.V. een goede partner.

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notarispraktijk Juffermans B.V. uit Heiloo.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Juffermans B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Notarispraktijk Juffermans B.V.

Notarispraktijk Juffermans B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Heiloo. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 57783535.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk Juffermans B.V.
  • Bardesiuslaan 13, 1851DZ Heiloo
Branche
Notaris
KVK
57783535
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-04-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen