Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk J.T.A. van der Stok B.V. een goede keuze.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Hier vind je alles van Notarispraktijk J.T.A. van der Stok B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk J.T.A. van der Stok B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24453609.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk J.T.A. van der Stok B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.