Is Notarispraktijk J.T.A. van der Stok B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Notarispraktijk J.T.A. van der Stok B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk J.T.A. van der Stok B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notarispraktijk J.T.A. van der Stok B.V. is een notaris gevestigd in Rotterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24453609.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis